Множество полети от района на окръг Колумбия започнаха бурно до Лондон през

...
Множество полети от района на окръг Колумбия започнаха бурно до Лондон през
Коментари Харесай

Полетите във Вашингтон надвишават 800 мили в час поради почти рекордни ветрове над окръг Колумбия — пристигнете 45 минути по-рано

Множество полети от региона на окръг Колумбия започнаха бурно до Лондон през уикенда благодарение на съвсем рекордни ветрове от реактивен поток над Среден Атлантик.

Според FlightAware полетът от интернационалното летище Вашингтон Дълес (IAD) до интернационалното летище Хийтроу в Лондон (IAD) е дошъл 45 минути по-рано и данните за вятъра и скоростта на полета могат да оказват помощ да се изясни за какво.

Пътуващите на полет 22 могат да благодарят на мощните ветрове от горните равнища, регистрирани с съвсем рекордни скорости над средата на Атлантическия океан през уикенда.

Графиката по-долу демонстрира еквивалентните земни скорости за полет 22 на Virgin Atlantic Airways, до момента в който той се носеше към Атлантическия океан.

Намаляването на данните се е случило, тъй като самолетът е бил над средата на океана.

Данните на FlightAware показват самолетът е достигнал оптималната скорост от 802 mph по отношение на земята, когато е бил на 33 350 фута във въздуха малко повече от 20 минути след нач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР